2017/10/25

Bérces Edit ultramaraton futó


A mai nap margójára.... :

Azt azért nem merném kategorikusan kijelenteni, hogy semmi bajom a magyar labdarúgással, a magyar labdarúgókkal de abban egészen biztos vagyok, ha egy "magyar sport" témájú vetélkedőn megkérdeznék ki ismeri sok kisiskolás példaképét Dzsudzsák Balázs válogatott focistánkat, akkor a nagy többség tudná kiről van szó, ám ha a zalaegerszegi Bérces Edit ultramaraton futó világcsúcstartó, világ- és Európa-bajnok, Magyarország minden idők legeredményesebb ultramaratoni futója kerülne szóba sokaknak kínaiul hangzana ez a név.  :( 

Mondom és írom ezt minden szemrehányás és szomorúság nélkül, hiszen ha nem itt élnék a közelében én sem biztos, hogy sokat hallanék az országos médiákban róla. Ám abban a megtisztelő kegyben részesített a sorsom, hogy őt is van szerencsém személyesen ismerni, sőt még anno egy OKJ-s tanfolyam angol tanáraként megtapasztalhattam rendkívüli tehetségét és tiszteletet ébresztő tudását.

Elmondható azonban, hogy Edit - aki minden túlzás nélkül "erejével, kitartásával és hitével" példaképe lehetne a felnövekvő nemzedékünknek - a közönség találkozók révén már jó úton halad a közismertség megszerzésének terén...  :)
Kedves Bérces Edit ezúton is kívánok sikereket mind a magán mind pedig a sport életedben és a Jó Isten tartson még meg egészségben nagyon sokáig!
Ennyi....
 

Üdv! Benmar

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése